Διαθέτουμε σύγχρονα και πολυτελή τουριστικά λεωφορεία MERCEDES , Tourismo,  Viτo & Sprinter τελευταίας γενιάς και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας (euro 6   (9) εννεα  δεκαεπτά (17), είκοσι (20) τριάντα (30), τριάντα έξι (36), σαράντα οχτώ (48), πενήντα δύο (52) και πενήντα τεσσάρων (54) θέσεων. Όλα τα λεωφορεία μας είναι τελευταίας τεχνολογίας με όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο δελτία καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας, μικροφωνικές εγκαταστάσεις, κινητά τηλέφωνα, A/C, TV, W.C, CD, DVD, ειδικά ανατομικά – αναπαυτικά καθίσματα, συστήματα αερισμού – ψύξης & θέρμανσης – και όλες τις απαραίτητες για τους επιβάτες ανέσεις.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αυτοκινήτων περιλαμβάνουν αποζημιώσεις προς τρίτους καθώς και τις προβλεπόμενες από το νόμο αποζημιώσεις αστικής ευθύνης για τους επιβαίνοντες.

Ταξιδιωτική Ασφάλεια INTERAMERICAN
Allianz Global Assistance

Στα πλαίσια της διαρκούς εξέλιξης της επιχείρησης, σε συνδυασμό με την ταχύτατα αναπτυσσόμενη τεχνολογία στο πεδίο της γεωπληροφορικής (G.I.S.) και του δορυφορικού εντοπισμού (G.P.S.) μέσω των υπηρεσιών της κινητής τηλεφωνίας, όλα τα λεωφορεία μας έχουν εξοπλιστεί με πρωτοποριακό εξοπλισμό τηλεματικής. Ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου μας και ταυτόχρονα των πελατών μας, είμαστε σε θέση να ελέγχουμε σε πραγματικό χρόνο τη θέση του στόλου με ακρίβεια προσφέροντας ακρίβεια, υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας