Η εταιρεία μας MALTZARIS GROUP προσφέρει την έγκαιρη μετακίνησή σας από και προς το αεροδρόμιο, τα λιμάνια, τους σταθμούς τραίνων και λεωφορείων. Οι οδηγοί μας φροντίζουν να φτάνουν πάντα νωρίτερα στο σημείο που εσείς επιθυμείτε. Έτσι, κατά την άφιξή σας, θα βρείτε τον προσωπικό σας οδηγό να σας περιμένει. 

Ενώ, σε περίπτωση που αναχωρείτε, οι έμπειροι οδηγοί μας γνωρίζουν τις ώρες αιχμής και τους δρόμους της πόλης ώστε να σας μεταφέρουν έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης.

Maltzaris Group - Transfer ΑΠΟ / ΠΡΟΣ το Αεροδρόμιο, Λιμάνια, Μαρίνες

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» (συντομογραφία IATA: ATH, ICAO: LGAV, ΥΠΑ: ΔΑΑ), εξυπηρετεί την Αθήνα και γενικά την Αττική. Ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 28 Μαρτίου 2001 και αντικατέστησε το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ελληνικού, που εξυπηρετούσε την Αθήνα για 60 χρόνια.

Ονομάστηκε προς τιμήν του Έλληνα πολιτικού Ελευθέριου Βενιζέλου, ο οποίος ως Πρωθυπουργός της Ελλάδοςίδρυσε Υπουργείο Αεροπορίας και κατέβαλε συστηματικές προσπάθειες για να οργανώσει την Πολιτική Αεροπορία.

Στο αεροδρόμιο, έχουν τη βάση τους: η Aegean Airlines, η θυγατρική της, Olympic Air, όπως επίσης και η Ryanairπου το χρησιμοποιεί ως τοπική βάση (από το 2014). Επίσης αποτελεί βάση για την ισπανική εταιρεία Volotea.

Maltzaris Group - Transfer απο και προς αεροδρόμια , λιμάνια, μαρινες - Ραφήνα

Η Ραφήνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας και το δεύτερο πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Αττικής, με περίπου 2 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Αττικής και συγκεντρώνει σημαντικό μέρος της κίνησης προς τα νησιά των Κυκλάδων.

Το λιμάνι εξυπηρετεί, επίσης, δρομολόγια πλοίων προς την Κρήτη και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.

Το λιμάνι της Ραφήνας απέχει περίπου 45 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας. Παρόλα αυτά, είναι πολύ βολικό λιμάνι αναχώρησης, καθώς βρίσκεται κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έχει εύκολη σύνδεση με την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Η Ραφήνα συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας και το αεροδρόμιο με ΚΤΕΛ και αστική συγκοινωνία. Αν έχεις αυτοκίνητο ή μηχανή, μπορείς να φτάσεις στο λιμάνι της Ραφήνας μέσω της λεωφόρου Μαραθώνος (συνέχεια της λεωφόρου Μεσογείων) ή μέσω της Αττικής Οδού με κατεύθυνση προς το Μαρκόπουλο στην έξοδο προς Ραφήνα.

Λιμάνι Λαυρίου

Το λιμάνι του Λαυρίου βρίσκεται μόλις 1 χλμ. από το κέντρο της κωμόπολης του Λαυρίου. Είναι ένα μοντέρνο λιμάνι που εξυπηρετεί επιβατικά και εμπορικά πλοία, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά και κρουαζιερόπλοια. 

Maltzaris Group - Transfer απο και προς αεροδρόμια , λιμάνια, μαρινες - Λαύριο

Η επιβατική προβλήτα βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λιμανιού, έχει μήκος 250 μέτρα και περιλαμβάνει 5 ράμπες για επιβατηγά πλοία (μια διπλή και 4 μονές). Τα πλοία που αναχωρούν από την επιβατική προβλήτα του Λαυρίου εκτελούν δρομολόγια προς της Κυκλάδες, κυρίως μέσω Κέας και Κύθνου, αλλά και προς λιμάνια του Βορειοανατολικού Αιγαίου. 

Οι θέσεις των πλοίων προσεγγίζονται εύκολα με με τα πόδια ή με ταξί από το κέντρο του Λαυρίου, καθώς και με αυτοκίνητο ή μηχανή μέσω της λεωφόρου Λαυρίου. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η κίνηση μέσα και γύρω από το λιμάνι ενδέχεται να είναι αυξημένη. Για τον λόγο αυτό, προτείνουμε να είσαι στο λιμάνι τουλάχιστον 45 λεπτά – 1 ώρα πριν την αναχώρηση, ειδικά αν ταξιδεύεις με το όχημά σου. 

MALTZARIS GROUP Port Transfers

Maltzaris group

Κλείστε τη μεταφορά σας με ταξί στο Λαύριο ή στη Ραφήνα μαζί μας. Ανεξάρτητα από τυχόν καθυστερήσεις άφιξης του πλοίου/κρουαζιερόπλοιου σας κ.λπ. διασφαλίζουμε την παραλαβή και τη μεταφορά σας στο ξενοδοχείο ή προορισμό της επιλογής σας, η μεταφορά σας από το λιμάνι του Λαυρίου προς το αεροδρόμιο της Αθήνας, την πόλη της Αθήνας ή οπουδήποτε στην Ελλάδα είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο άνετα με τα πολυτελή ταξί, τα μίνι βαν, τα μίνι λεωφορεία και τους πολυετή έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς μας.

Η κράτηση μεταφοράς από το λιμάνι του Λαυρίου – Ραφήνας προς το κέντρο της πόλης ή οποιονδήποτε άλλο προορισμό είναι ο πιο γρήγορος τρόπος μεταφοράς και σίγουρα το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς. Επίσης, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, κάθεστε άνετα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαδρομή ή οτιδήποτε άλλο, ο οδηγός μας θα φροντίσει να σας οδηγήσει απευθείας στον προορισμό σας με απόλυτη ασφάλεια.

Get WordPress help, plugins, themes and tips at MachoThemes.com

Ρωτήστε μας