Μονοήμερη κρουαζιέρα στα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ύδρα, Πόρος, Αίγινα… Αυτά τα τρία πανέμορφα νησιά είναι οι 3 καλύτεροι και πιο κοντινοί προορισμοί στην Αθήνα.

Ύδρα, το αγαπημένο νησί του διεθνούς jet set, με τη νησιώτικη πολιτεία και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική τους αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει.

 Πόρος, παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες.

Αίγινα, το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού, μπορούμε να σας οργανώσουμε Ιερό Προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου είναι γυναικεία Μονή και σε αυτό ζουν 14 μοναχές. Η μνήμη του Αγίου γιορτάζεται στις 9 Νοεμβρίου, οπότε συγκεντρώνονται χιλιάδες πιστών, προερχόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Στο Μοναστήρι υπάρχουν πολλά τάματα και αφιερώματα που προέρχονται από μεγάλο αριθμό προσκυνητών.

Maltzaris Group - Αίγινα - Άγιος Νεκτάριος

Ίσως να μη γνωρίζετε τι ακριβώς είναι το island hopping. Είναι ένας όρος που τον συναντάμε όλο και πιο συχνά στους τουριστικούς ιστότοπους. Πρόκειται για μια σειρά από μικρότερα ταξίδια με προσωρινές στάσεις από το ένα νησί στο άλλο στο πλαίσιο των διακοπών. Σε αντίθεση με ένα απλό ταξίδι με τελικό προορισμό ένα και μόνο μέρος. Το island hopping προσφέρει ποικιλία, γρήγορη εναλλαγή εικόνων και στο τέλος ένα τεράστιο πακέτο αναμνήσεων από τις κοντινές εξορμήσεις ή από τις κανονικές διακοπές σας.

Τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι γεμάτα μνημεία, αρχαιολογικούς τόπους, χώρους και εκθέματα που αξίζει να δείτε είτε είστε λάτρεις της ιστορίας είτε όχι.

Οι πρώτες μέρες της άνοιξης που προηγήθηκαν ήταν για όλους μας πρωτόγνωρες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Τώρα όμως, στη μετά την καραντίνα εποχή και ενώ έχει φτάσει και το καλοκαίρι υπάρχουν πολλά πράγματα που δε βλέπουμε την ώρα να κάνουμε.

Ρωτήστε μας